Skip to main content
Nyheter

Föreläsare till Time Care Forum 2018

Vi är glada att presentera tre föreläsare till Time Care Forum 14-15 mars!

Tre kvinnor som bidrar och inspirerar i frågor om hur vi kan bli bättre arbetsgivare framåt, skapa bättre förutsättningar för våra medarbetare och lyckas med förändringsarbetet.

Monica Höglind

HR- Direktör – Samhall AB

Monica Höglind är HR-direktör på Samhall AB, som med sina 25.000 medarbetare är en av Sveriges största arbetsgivare. Samhalls uppdrag är att skapa meningsfulla, utvecklande arbeten för människor med funktionsnedsättning. Det sker på marknadsmässiga villkor i konkurrens med andra företag. Monica har 25 års erfarenhet från ledande positioner inom detaljhandel och servicebranschen. Hon har bland annat arbetat som HR-direktör på Apoteket AB där hon var med i omregleringen av apoteksmarknaden och innan dess i motsvarande roll på Coop, B&W och Svenska Pressbyrån.

Monica menar att vi borde bli bättre på att se alla i samhället som en tillgång. Att förvandla dolda talanger till synliga styrkor. Monica föreläser kl 09.45 den 14 mars om Hur man blir Sveriges viktigaste företag?

Maureen Lundgren Gomes

Senior Advisor and IDI Facilitator

Maureen har under större delen av sin karriär fokuserat på förändringsarbete alltid med lönsamhet, kundfokus och medarbetarnöjdhet i centrum. Marueen har byggt upp serviceorganisationer med dygnetruntöppet, arbetat som interim servicechef på Sveriges Energi och hon har brutit gamla organisationskulturer och implementerat nya arbetssätt som utvecklingen av IT skapat. Resultaten har lett till högre effektivitet, tätare kommunikation och lönsamhet. Framförallt är hon inte nöjd om inte medarbetarna är det!

Maureen föreläsare kl 14.50 den 14 mars om att Hantera förändringar och Lyckas!

Sofia Rasmussen

Grundare och VD – Rasmussen Analys

Sofia är expert på arbetsmarknadsfrågor, ungas värderingar och livsstilar, jämställdhet i arbetslivet och olika generationers arbetslivsvärderingar. Hon har som konsult hjälpt ett flertal kunder inom både privat och offentlig sektor att förbereda sig på morgondagens medarbetare, öka sin attraktionskraft som arbetsgivare, utveckla ledarskapet, anpassa HR-strategier till en ny omvärld och skapa attraktiva erbjudanden gentemot kvinnliga topptalanger.

Sofia föreläser kl 09.30 den 15 mars om Olika Generationer i arbetslivet – så attraherar vi rätt medarbetare i framtiden!

Vill du se hela agendan och anmäla dig till Time Care Forum? Läs mer här