Skip to main content

HealthRoster Optima används för schemaläggning av medarbetare vid NHS Nightingale Hospital i London

Vi vill dela med oss av att HealthRoster Optima SaaS-lösning på endast 9 dagar har förberetts för schemaläggning av upp till 30 000 medarbetare vid fältsjukhuset i London med 4000 bäddar.

Allocates team har fått äran att arbeta tillsammans med kollegor från NHS, det brittiska försvarsministeriet och KPMG för att förse en lösning för både schemaläggning och live-uppdaterad uppföljning av närvaro. Utöver detta kommer Allocates team hjälpa till med schemaläggningen dygnet runt, på plats och distans.

NHS Nightingale Hospital London är en sjukhusanläggning helt dedikerat till att vårda patienter med COVID-19. Det sägs att det är världens största intensivvårdssjukhus. Det är beläget vid Londons ExCel centre i området Docklands, och kommer att underlätta trycket på Londons nyckelsjukhus.
Vårt team har arbetat med kunder globalt de senaste veckorna i kölvattnet av COVID-19. Detta för att kunna erbjuda utökad support medan ni förbereder och hanterar frånvaro, krisscheman, nya enheter och utökat vårdbehov samtidigt som medarbetarfrånvaron ökar på grund av sjukdom och självisolering.

 

Ett meddelande från Nick Wilson, CEO, Allocate
”Jag är fullkomligt inspirerad av hur NHS har hanterat COVID-19-pandemin. Vi har över 800 hälso-, vård- och försvarskunder globalt, och hela vårt team jobbar för att ge stöd åt dessa på alla sätt vi kan medan de hanterar denna nationella och internationella kris.

Det är en ära att få vara en del av NHS Nightingale Hospital London. Jag är stolt över hur snabbt vi har kunnat samarbeta och agera. Jag är också tacksam för mina team som har, och kommer fortsätta dela med sig av sin expertis och sitt hårda arbete för alla kunder. Vi har fått förfrågningar om att vara involverade i liknande projekt för ytterligare 7 fältsjukhus i Storbritannien, och vi är involverade i diskussioner även i Tyskland och Australien. Vi kommer självfallet dela med oss av våra lärdomar till alla som är inblandade i att sätta upp fältsjukhus.”

[Översatt från engelska]