Skip to main content

Time Care AB ändrar namn till RLDatix AB

Time Care AB, 556471–7717, ändrar namn till RLDatix AB och vi vill ge dig som kund information om vad detta innebär.

 

Bakgrund

Bakgrunden till namnbytet är att RLDatix, förvärvade Allocate Software koncernen 2021, där Time Care ingick.

 

Vad kan vi förvänta oss

För den svenska marknaden innebär namnbytet inga förändringar i strategi  gällande Time Cares produkter. Dock kommer vi att med tiden kunna komplettera vårt befintliga utbud med nya spännande produkter inom riskhantering och patientsäkerhet. Det starka varumärket Time Care kommer att fortleva i form av produktnamn för såväl Time Care Planering, Time Care Pool och dess moduler. RLDatix AB, kommer vara det namn som används vid nya avtal, mejlkommunikation, fakturor, hemsidan mm. Då det är en namnändring, och inte bolagsändring, kommer inte befintliga avtal att behöva överlåtas utan de fortlöper som tidigare

Om RLDatix

RLDatix är ett globalt IT bolag inom välfärdssektorn med över 6 000 kunder över hela världen. Företaget är verksamt i USA, Australien, Canada, Storbritannien, Sverige och Tyskland.  Bolaget har lång erfarenhet av lösningar inom segmenten: Governance, Risk, Compliance och Workforce Management.

Vår gemensamma framtid

Som RLDatix kommer vi att fortsätta vår resa inom bemanningsplanering, där vi nu, tack vare vår utökade produktportfölj, kommer att kunna hjälpa dig som kund att leverera en tryggare och säkrare välfärd med högre operativ effektivitet.

Vi kommer med hjälp av vårt lokala team, även fortsättningsvis kunna erbjuda dig ledande programvaror och tjänster, samtidigt som vi nu skapar nya möjligheter genom vår globala styrka och expertis.

 

Det officiella namnbytet från Time Care AB till RLDatix AB, trädde formellt i kraft 2023-04-27 Vid frågor, vänligen kontakta kundansvarig säljare hos oss eller mejla in till [email protected].

Vi ser fram emot att tillsammans med dig ta nästa steg i vår gemensamma utveckling inom bemanningsplanering!

Med vänlig hälsning

RLDatix