Skip to main content
Nyheter

Version 16.2

By oktober 28, 2016augusti 9th, 2022No Comments

Nu släpper vi version 16.2 av alla produkter

Time Care Planering

I 16.2 versionen av Time Care Planering har vi fortsatt att fokusera på Multi Access, som nu har stöd även för medarbetarrollen. En ny kalendervy har skapats som visar veckoschemat för vald period med all schemafunktionalitet som medarbetaren kan behöva, till exempel drag-and-drop och Ctrl-C/Ctrl-V.

Dessutom har rapporter för personsaldo och stöd för grundpass utvecklats för de kunder som har den tilläggsmodulen. I övrigt har tilläggsmodulen Produktionsplanering utvecklats vidare liksom Windowsklientens basfunktionalitet som har stabiliserats med rättningar av anmälda ärenden i kundportalen.

Time Care Pool

16.2 versionen av Time Care Pool innehåller en hel del nyheter i Bokningsassistenten, där ett flertal nya inställningar och urval kan göras. Integrationen till Heroma har utvecklats och man kan nu, via avancerade processer, redan i bokningsskedet av en beställning välja vilken process personen ska bokas på. Detta underlättar sedan hanteringen i Heroma. En ny integration till Heroma LAS är utvecklad, vilken möjliggör import av LAS-saldo till Time Care Pool.

I webbklienten finns nu möjlighet för beställare och bemanningsplanerare att välja vilka kolumner som ska visas i Beställning, Översikt Beställningar och arbetsplats Beställningar.

Time Care Scheduler

Under det senaste året har vi arbetat med att ta fram en ny förbättrad version av Time Care Scheduler där gränssnittet är uppdaterat. Vi har även fokuserat på att förbättra prestandan avsevärt.
Vi har haft flera visningar för er kunder där vi har gått igenom denna version. Har ni missat dessa och är intresserade, hör av er så ordnar vi ytterligare visningar.