Skip to main content

Time Cares tjänsteerbjudande

Hjälper organisationer att förnya sin kundservice, höja sin produktivitet och förbättra trivseln hos medarbetarna

Time Cares tjänsteerbjudande

Hjälper organisationer att förnya sin kundservice, höja sin produktivitet och förbättra trivseln hos medarbetarna

Time Cares tjänsteerbjudande

Bemanningsplanering är mer än bara schemaläggning. Det är till exempel kunskap i applikationer, analys av resurser och optimering av bemanningsprocesser. Men framgångsrik bemanning innebär framför allt ett nytt sätt att tänka. Det innebär en arbetsplats där alla kommer till jobbet för att ge kunderna det de behöver. Där alla, både chefer och medarbetare, ser sig som en del av en större helhet och känner delaktighet och engagemang för att få denna helhet att fungera så bra som möjligt.

Varför Time Care?

Time Care kan hjälpa er att leda förändringsarbetet och hitta de optimala bemanningslösningarna för just er organisation. Vi har lång erfarenhet av att stötta våra kunder genom hela utvecklingsprocessen.

Erfarenhet

Vi är marknadsledande inom bemanningsoptimering sedan 1993, och har nu över hälften av Sveriges kommuner och landsting som kunder.

Ledarskap

De flesta av våra tjänster erbjuder olika former av stöd till personer eller grupper med ledande positioner. Vi är experter på att stärka chefer som leder sin organisation genom ett förändringsarbete.

Passion

Våra erfarna och kunniga konsulter brinner för att hjälpa organisationer att utvecklas. Med Time Care kan ni räkna med ett engagerat och helhjärtat stöd genom alla delar av förändringsprocessen.

Vår process

På Time Care har vi lång erfarenhet av att stötta våra kunder genom hela utvecklingsprocessen.

Våra tjänster

Vill du att din organisation ska fyllas av passionerade människor, vars fulla potential tas till vara?